Tatagardenhomes

Megvalósítjuk álmaid okos otthonát!

A modern életünk természetes velejárója, hogy okostelefonokkal kommunikálunk, okos TV-ket használunk, és okos órákat viselünk.

A Tata Garden Homes okos otthonai számodra is kényelmet és biztonságot adnak az intelligens technológiák használatával.

Legyél otthon vagy távol, mindig tudhatod, hogy mi történik a lakásban. Akár távolról is irányíthatod, például kikapcsolhatod a villanyt vagy megnézheted a HD kamerán, hogy ki csöngetett be.

 

Automata fűtés-hűtés

Minden helyiségnek megvan maga a funkciója, amikhez ideális esetben más-más hőmérsékleteket rendelünk hozzá. A Loxone rendszer segítségével a fűtés-hűtés a külső hőmérséklethez igazodva, a legoptimálisabb hatékonysággal működik az energiafogyasztás csökkentése érdekében.

Napkövető árnyékolás

Az automatizált árnyékolás nemcsak megkönnyíti a redőnyök kezelését, de ennél többet is nyújt.

A telepített programban az épület nyílászáróinak tájolása be van állítva, valamint az épület koordinátája.

Pl. naplementekor az utcafronti árnyékolások záródnak, hogy ne lehessen belátni.

Világítás vezérlés

A Loxone világítás-vezérlésével az otthonodban a lámpák mindig pontosan érzékelik, mikor és milyen intenzitással kell működniük.

Amint belépsz a szobába, a megfelelő világítás automatikusan bekapcsol, és figyelembe veszi az adott helyiségben lévő aktuális fényviszonyokat.

Passzív tűzvédelem

Ahhoz, hogy teljesen biztonságossá tegyük az otthonokat, a meglévő érzékelők alkalmazásával folyamatosan figyeljük a helységek hőmérsékletének változását. Abnormális hőmérséklet növekedés esetén, a rendszer jelez a felhasználónak.

HD videós kaputelefon globális eléréssel

A mobiltelefonunkon telepített alkalmazással a távoli vezérlés lehetővé teszi, hogy bárhonnan ellenőrizhessük és irányíthassuk otthonunkat és kapcsolatba lépjünk azokkal akik becsöngetnek hozzánk.

Beléptető rendszer

Az NFC kártyával történő beléptetés során egyedi kódokkal lehet megvalósítani a beléptetést. Ezek a kódok lehetnek minden családtag számára egyedileg generálva, de időszakokra beállított kódok is létrehozhatók, valamint egyszer használatos kód is.

Meteorológia állomás

Az épületen működő meteorológiai állomás adatai minden lakásban elérhetőek. Ezen látjuk a pillanatnyi külső hőmérsékletet, páratartalmat, szélerősséget. Valamint 48 órás előrejelzés is rendelkezésre áll, óránkénti felbontásban.

Liftes lakások

Az új generációs liftünk a legmodernebb technológiával és innovatív funkciókkal rendelkező modern csendes lift.

A kifinomult és elegáns design mellett a liftünk rendkívül megbízható és biztonságos. A legújabb biztonsági rendszerekkel felszerelt, hogy Ön és szerettei mindig nyugodtan használhassák. Emellett a liftünk energiatakarékos működése révén hozzájárul a fenntartható életmódhoz is.

Értékesítés

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Forduljon hozzánk még ma, és tegye meg az első lépést az új otthona felé!

Vegye fel a kapcsolatot a beruházóval, ha szeretne többet megtudni a lakóparkkal, vagy a lakásokkal kapcsolatban!

Építkezés bemutatása, helyszíni találkozó igénye esetén is állunk rendelkezésére!


Tata Garden Homes értékesítés:

Üzenet


Elavult böngésző

Ez a weboldal olyan funkciókat használ, melyeket az Általad használt böngésző nem támogat.
Kérjük, frissítsd böngésződet újabb verzióra, vagy használj másik böngészőt!